Google ads byrå

Googleannonsering är det främsta verktyget att använda sig utav om man är ute efter resultat snabbt och har en budget att röra sig med. Med hjälp av googleannonsering  betalar du dig till topp 3 på Googles SERP (search engine results page). Det bästa är såklart att synas bland de topp 3 resultaten på toppen på sidan på toppen av de organiska resultaten, men det finns även annonser längst ner på sidan och på sidan 2, 3 etc. Men det är inte många som ens klickar sig till andra sidan av de som gör sökningar på Google. Google ads byrå

Vad är Google Ads? Jo det är ett hjälpmedel för marknadsföring helt enkelt och istället för att annonsera i till exempel afficher och tidningar så kan man smartare göra det där alla befinner sig: internet. Google har så mycket data att de kan veta nästan exakt vem det är som sitter bakom datorn genom att de vet vad du googlar på , vilka sidor du är inne på samt om du

Famm Kreativt Byrå As - Home | Facebook

google konto som du parkopplat med hemsidor. Så med google som hjälp så kan du rikta dina annonser så att endast personer som har visat intresse för den tjänst du erbjuder. Det betyder att du inte behöver ödsla onödiga pengar på marknadsföring som som inte leder till konvertering.

Du kan dessutom ändra annonserna så att du kan rikta rätt annons till rätt målgrupp, fast produkten och landningssidan kanske är likadan.

Google har egna guider som man kan titta på och lära sig hur Google Ads fungerar, så att alla kan egentligen göra det.

Men det kan vara en utmaning att göra det  yckat om man inte vet exakt hur eller vad man gör. En erfaren byrå kommer att hjälpa dig att komma igång med annonser och bygga olika kampanjer och ad groups.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *